Kedves Páciensek!

Gyermekkorom óta orvoslással, gyógyítással szerettem volna foglalkozni. Mindig is foglalkoztatott az emberi test-, annak megismerése. Később a kórállapotok, betegségek kialakulása, és a gyógyítási lehetőségek. 

Szüleim orvosok. Tőlük csak jót látok, hallok. Így igyekszem jelenlegi-, valamint jövendőbeli pácienseimnek segíteni.

Őszinte, segíteni akaró-, de ambíciózus-, a szakmaiságot és emberséget egyszerre képviselni kívánó orvos szeretnék lenni. Ezt láttam, így nőttem fel. Ebből soha-, semmilyen formában nem fogok lejjebb adni, úgy érzem, gyógyítani máshogy nem érdemes. Ebben hinni, e szerint élni viszont felemelő. 

Belgyógyász, gasztroenterológusként a fenti elvek, elképzelések szerint a lehető legjobban szeretném a betegeket szolgálni. Rendelőnkben az eszköz-, és tárgyi feltételek ehhez adottak. Világszívnvonalú eszközpark, szakképzett asszisztencia áll rendelkezésünkre.

A nyelőcső-, gyomor-, máj-, hasnyálmirigy-, epehólyag-, epeutak, vékony és vastagbél betegségeivel, diagnosztizálásával, gyógyításával foglalkozom elsősorban. Egyéb belgyógyászati jellegű problémák megoldásában is igyekszem segíteni. 

A honlapon megtalálható önéletrajzomban a tanulmányaimról, érdeklődési területeimről hosszabban olvashatnak. Phd munkámat gyulladásos bélbetegség témakörben szeretném megírni. 

Feleségem, két gyönörű gyermekem, három testvérem, unokahúgaim és unokaöcséim, kiterjedt nagy családom és természetesen  szüleim  terveimhez, életemhez nagy segítséget-, sok energiát nyújtanak. 

A sportokat, természetet szerető és tisztelő ember vagyok. A hazaszeretet, a gyökereink ismerete és az emberi kapcsolatok ápolása fontos számomra. 

Így igyekszem nekik és saját céljaimnak megfelelni, jelenlegi-, valamint jövendőbeli pácienseimet szolgálni.  

ifj. Dr. Szőnyi Mihály
belgyógyász, gasztroenterológus

www.a1endoszkopia.hu

Vissza a nyitóoldalra