Szűrővizsgálatok

A szűrő jellegű vizsgálatok nagyon fontosak. A szűrővizsgálatok elvégzésével számos kórkép megelőzhető. A szűrővizsgálatokat elvégezni sosem késő. 

Amennyiben családjában egy adott betegség: jó-, vagy rosszindulatú kórkép előfordul, keressen fel, hogy a gasztroenterológiai-, vagy egyéb belgyógyászati vonatkozását feltérképezzük, szükség szerint szűrővizsgálatot végezhessünk. 

Igen gyakori betegség hazánkban a vastagbélrák. Évente 8000 új betegségre derül fény és 5000 beteget vesztünk el ebből a kórképből kifolyólag. A betegség megelőzhető!!! A családi-, és egyéni kórtörténet átbeszélése mellett az eszközös szűrővizsgálatokkal nagyon jó eredmények érhetőek el. 

A vastagbél tükrözést kíméletesen, fájdalommentesen végezzük, altatásos vizsgálatokra is lehetőség van. Az előkészítés menetéről, a vizsgálatról részletesen tájékoztatjuk. 

A gyomor tükrözéses vizsgálata is hasonlóan fájdalommentes és kíméletes.  Altatásos vizsgálatra szintén van mód.

Gyakran a gyomor és vastagbél tükrözését egy altatással, egymást követően, összesen kb. 30 perc alatt végezzük. A fenti módszer kíméletes, gyors, alapos, dinamikus, a beteg számára a legjobb megoldást jelenti. 

A gyomor daganatos betegsége sem ritka. A betegség kiszűrése gyomortükrözéssel lehetséges. A helicobacter pylori fertőzés-, mely gyulladáshoz, fekélyképződéshez és daganatos elváltozásokhoz vezethet, szintén csak így állapítható meg korrekten. A helicobacter kezelése egyszerű. 

A hasi-és kismedencei ultrhang vizsgálatok fájdalommentes eljárások. A vizsgálat nagyon sok információval szolgál, minden hasi kivizsgálás alapja. Az ultrahangos vizsgálatokat korszerű géppel végezzük. 

Amennyiben családjában emésztőszervi daganatos betegség előfordult, ne hezitáljon, keressen fel!

 

Kérjük, keressen fel minket, hogy betegségeit megelőzzük, kivédjük!

 

www.a1endoszkopia.hu

 
Vissza a nyitóoldalra